Kennel Schnauzerlyst

Familieopdræt af Dværgschnauzer Sort/Sølv

©  JMN designe

 

ForsideVores historieVores HundeBillederLinks

 

Kennel Schnauzerlyst's

Historie

Det hele startede sommeren 1989. Vi havde besluttet at vi skulle have hund, valget faldt på en Westie
vi fik en sød lille hvalp på 8 uger som vi kalder Funny

Funny

17-7-1989  30-08-2002

Da vi havde haft hende i ca. 1 1/2 år fik vi lyst til at prøv at vise hende på en udstilling men det gik ikke så godt der var alt mulig i vejen med hende så vi begyndte at tænke på hund nr. 2.
efter at vi havde ventet på en ny hund ved en opdrætter af Westier i næsten 2 år uden resultat besluttede vi os for en anden rase men hvad skulle vi nu vælge.
Der vor vi går til hunde træning/Agility havde vi mødt et par Dværgschnauzer og vi besluttede at det skulde være sådan en.

Ascha er født den 4 juni 1992 og vi så hende første gang da hun var 3 uger gammel hun var en af de første Dværgsnauzer med hale på danske udstillinger.

Ascha

04-06-1992  02-01-2007

Vi har lært en masse nye mensker at kende på udstillingerne vi har været på blandt andet Anette & Steen(Kennel Stena Stamm) og vi faldt for deres Amerikaner tæve Pepsi ( Feldmar Blind Faith )
så da vi hørte at hun skulle til Belgien og pares spurgte vi om vi kunne bestille en tæve hvalp vi fik ja men vi stod som nr. 2 til en tæve hvalp
men vi var heldige med at den anden, en Hollænder sprang fra så vi stod først vi fik en dejlig lille tæve Kiwi (Stena Stamm`s Oustanding Lady )

Kiwi ( 6 uger)